Šport > Nogomet
17 ogledov

Ibraimi skupaj z Iličićem v Bologni?

Maccabi - Maribor EPA
Novi italijanski prvoligaš je resno "zagrizel" za Josipa Iličića, v igri za prestop v Bologno naj bi bil tudi Agim Ibraimi

Pred kratkim je Sport Mediaset poročal, da je Fiorentina sprejela ponudbo Bologne za Josipa Iličića v višini sedmih milijonov evrov. Sedaj naj bi se povratniki med italijansko elito morali s slovenskim reprezentantom le še dogovoriti o osebnih pogojih sodelovanja.

A Iličić ni edini znanec slovenskih ljubiteljev nogometa, za katerega se zanima Bologna. Tuttomercato poroča, da naj bi ekipa Delia Rossija v svojih vrstah želela videti tudi Agima Ibraimija. Slednji je že igral na Apeninskem polotoku, a mu v dresu Cagliarija ni šlo po načrtih, veliko časa je presedel na klopi. Za Sardince je zbral 25 nastopov in dva gola v sezoni 2013/14. Po vrnitvi v Ljudski vrt je makedonski reprezentant spet našel formo in ob Bologni vzbudil tudi interes Palerma, ki je z Mariborom že sklenil nekaj dobrih poslov.

Ibraimi je v preteklosti igral še za Škendijo, Salzburg, Olimpijo, Eskisehirspor in Nafto. Za Makedonijoje na 32 tekmah zabil sedem zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.