Šport > Nogomet
14 ogledov

Igralci jezni na van Gaala

Manchester United, klop. Louis van Gaal EPA
Louis van Gaal se je z zahtevnim režimom priprav zameril nekaterim nogometašem Manchester Uniteda. Rdeče vrage konec tedna sicer čaka dvoboj proti Tottenhamu v prvem kolu Premier League.

Nogometaši Manchester Uniteda so v sredo izgubili na prijateljski tekmi s PSG z 0:2, po porazu pa so se iz Chicaga vrnili v Evropo. Po poročanju Samuela Luckhursta iz medija Manchester Evening News so se morali igralci po osemurnem poletu odpraviti naravnost na trening, nekaterim pa odločitev Louisa van Gaala ni bila všeč.

Nezadovoljstvo nogometašev bi se lahko sicer hitro končalo, če bodo rdeči vragi v soboto v uvodnem kolu angleškega prvenstva premagali Tottenham. Za kaj takšnega bo moral Manchester United sicer prikazati boljšo predstavo kot proti Parižanom, ko je znova zelo ranljivo izgledala predvsem obramba van Gaalove čete. To je bil sicer njen edini poraz na ameriški turneji, pred tem so padli Barcelona,San Jose Earthquakes in Club America.

V minuli sezoni United med pripravami ni izgubil tekme, a je nato že v prvem kolu doma presenetljivo klonil proti Swanseaju. Na Old Traffordu so sicer prepričani, da se bodo v tej sezoni borili za naslov prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.