Magazin > VIP
62 ogledov

Gosling počastil pokojnega oboževalca

ryan gosling
1/2
Profimedias
Ryan Gosling je v spomin svojemu oboževalcu posnel video, v katerem je kosmiče.

Pred dvema letoma je splet preplavil video, ki je sestavljen iz različnih filmov Ryana Goslinga. Tega je pripravil Ryan McHenry, ki se je z igralcem in njegovimi scenami iz filmov malce pošalil. Ob snemanju različnih čustvenih scen je ob McHenry prislonil žlico s kosmiči. Poskrbel je, da je videti, kot da igralec Gosling ne mara kosmičev in kot da jih noče jesti. Video si je na spletnem portalu YouTube ogledalo že tri milijone ljudi.

Pred nekaj dnevi je McHenry izgubil dolgotrajno bitko s kostnim rakom in veliko ljudi se ga je na internetu spomnilo z legendarnim videom o Goslingu in kosmičih. Celotno dogajanje je opazil tudi igralec, ki se je pokojnemu McHenryju poklonil na prav poseben način – posnel je video, kjer je kosmiče. Video je objavil na Twitterju in ob pod njim napisal: "Moje misli so z Ryanovo družino in prijatelji. Zelo sem počaščen, da sem bil lahko del njegovega življenja, četudi v tako majhni vlogi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.