Magazin > VIP
27 ogledov

Igralec razkril, da so ga ugrabili

Benedict Cumberbatch FameFlynet
Priljubljeni britanski igralec Benedict Cumberbatch je v intervjuju razkril, da je bil skupaj z dvema prijateljema pred osmimi leti ugrabljen v Južni Afriki.

"Bili smo v KwaZulu-Natalu, čudovitem okrožju severno od Durbana. Spomnim se, da je bilo mrzlo in temno, spomnim se gnilega občutka," je za časnik The Hollywood Reporter zgodbo začel Benedict. Kar je sledilo, ga še danes preganja, pravi. Ko so se vozili skozi območje, ki velja za nevarnega, jim je počila sprednja guma in fantje so morali izprazniti cel prtljažnik, da so prišli do rezervne. Kmalu zatem se je iz teme pojavilo šest moških, ki so od njih zahtevali denar in droge. "V tistem trenutku me zajel adrenalin, mislil sem si, zdaj smo pa naj**ali."

Po zastrašujoči vožnji v avtomobilu ugrabiteljev (strpali so jih tudi v prtljažnik), so se moški ustavili sredi ničesar, pripoveduje 37-letni igralec. "Bil sem prestrašen, hudo prestrašen. Vprašal sem jih, kaj nameravajo narediti z nami, ali nas bodo ubili. Res me je bilo strah, da me bodo posilili, zlorabili ali mučili, se igrali z mano." A moški so se na srečo sami odpeljali stran, njih pa pustili tam. Kasneje jih je rešil nek tujec. "Ko sem ga pogledal v njegov temni obraz, sem se zjokal iz hvaležnosti," je svojo zgodbo zaključil zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.