Magazin > VIP
47 ogledov

Igralka imela pet splavov

jamie king Profimedias
Igralka in manekenka Jamie King je spregovorila o težavah z neplodnostjo.

Zvezdnica je na družbenem omrežju razkrila, da je imela z zanositvijo velike težave. "Za vse ženske in matere, ki menijo, da so na tem svetu same – to je resnična zgodba o spočetju mojega sina in boju po osmih letih bolečin in neodkritega sindroma policističnih jajčnikov in endometrioze. Devet zdravnikov, dokler dr. Randy Harris ni postavil prave diagnoze in rešil moje življenje,“ je Kingova zapisala na Instagramu.

35-letnica, ki je sedaj ponosna mamica sina, je izdala, da je imela zunajmaternično nosečnost, preboleti pa je morala tudi pet spontanih splavov in pet neuspelih poskusov umetne oploditve. Kar štiri leta je trajalo, da je zanosila, a težave so se pojavile tudi med nosečnostjo. Zaradi preeklampsije (povišanega krvnega tlaka) je rodila prezgodaj. "26 ur popadkov, prezgodnji porod zaradi nenadne  preeklampsije /.../ Ko sem prišla domov, težave z mlekom, boleč mastitis, nanadzorovan jok med dojenjem,“ je še izdala lepotica, ki je rodila lanskega oktobra.

Igralka je svojo zgodbo delila z javnostjo, ker je želela opogumiti ženske, ki prestajajo se spopadajo z istimi težavami in teh ni malo ...

Komentarjev 1
  • Andrej Kovačič 06:14 30.julij 2014.

    predvsem take anoreksične kot je ona imajo te težave.... normalno rejene ženske izredno redko