Magazin > VIP
52 ogledov

Igralka Kelly Rutherford ugrabila otroka

kelly rutherford Profimedias
Zvezdnica serije Opravljivka Kelly Rutherford otrok ni vrnila njihovemu očetu.

Otroka igralke Kelly Rutherford, ki živi v ZDA, 8-letni Hermes in 6-letna Helena, bi se morala v petek vrniti k svojemu očetu Danielu Gierschu v Monako, a jih igralka ni posadila na letalo. Reviji Us Weekly je razkrila, zakaj.

Rutherfordova in njen nekdanji soprog se že več let prepirata zaradi skrbništva. Zvezdnica je otroka lahko obiskovala le v Monaku, kar je bilo zanjo zelo težko. Ko ju je lahko spet odpeljala k sebi v New York, je bila presrečna, pravi 46-letnica.

Zaradi nejasnih razmer na sodišču (tako sodišče v Los Angelesu kot tudi sodišče v New Yorku pravita, da nista pristojna za odločanje v njenem primeru ), ki trajajo že od maja, se je odločila, da otrok po koncu poletnih počitnic ne vrne očetu. "To pomeni, da moja otroka ne ščiti nobena zvezna država,“ je izjavila igralka in dodala, da to tudi pomeni, da je nobena ameriška zvezna država ne more prisiliti, da otroka vrne očetu.

O tem, ali je njeno mišljenje pravilno, bodo verjetno spet kmalu odločala sodišča.

Rutherfordova se je s podjetnikom poročila leta 2006, ločila pa sta se dve leti pozneje. Sodišče je skrbništvo nad otrokoma dodelilo očetu. Rutherfordova se je proti tej odločitvi borila tudi s peticijo, ki jo je poslala Beli hiši. Junija je zvezdnica povedala, je svoja otroka letos videla le deset dni. Močno si je oddahnila, ko ju je lahko med poletnimi počitnicami odpeljala nazaj v ZDA. "Otroka ostajata pri meni,“ naj bi svojemu bivšemu, ki je že poklical odvetnike, sporočila prek elektronske pošte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.