Magazin > VIP
82 ogledov

Igralka Opravljivke si je sodila sama

Lisa Lynn Masters Youtube
Igralkino truplo so našli v hotelski sobi v perujski prestolnici.

Lisa Lynn Masters, igralka, ki jo poznamo iz serij Zakon in red, Opravljivka in Grda račka ter filma Stepfordske ženske, je umrla v svojem 53. letu.

Po poročanju perujskega medija Peru21 naj bi 52-letnico našli v hotelski sobi v začetku tega tedna. "Zaradi njenih najbližnjih upamo, da lahko žalujemo brez razkrivanja dodatnih podrobnosti o njeni smrti. V teh temnih dneh upamo, da si jo bodo vsi, ki so jo poznali, zapomnili po tem, kako je sijala kot oseba," je za E! News povedala njena medijska predstavnica.

Po poročanju lokalnih medijev, naj bi policija igralkine posmrtne ostanke našla v omari, kjer naj bi se obesila s pomočjo svojega krila. Šušlja se, da so v sobi našli antidepresive. "Njen mož William je prestresen nad nenadno smrtjo. Poleg tega pa se sooča z velikimi finančnimi težavami zaradi finančnih stroškov, ki so nastali zaradi prevoznih stroškov, saj morajo Liso transportirati iz Peruja v Združene države," je povedala tiskovna predstavnica in dodala: "Kakršnekoli donacije so zelo dobrodošle, saj vsak dolar pomaga v tej finančni stiski. Naše misli so z našim dragim Williamom. Liso bomo zelo pogrešali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.