Magazin > VIP
55 ogledov

Igralkina šokantna preteklost

Genesis Rodriguez FameFlynet
Igralka Genesis Rodriguez, ki je med drugim igrala tudi v komediji Kaj pričakovati, ko pričakuješ?, ima burno preteklost.

Hčerka slavnega venezuelskega pevca in igralca Joseja Luisa Rodrigueza je kot najstnica začela delati na televiziji Telemundo, kjer je prišlo do škandala. Takrat 16-letna igralka je živela v Miamiju in se zapletla v ljubezensko razmerje s svojim poročenim in enkrat starejšim soigralcem Mauriciem Islasom.

Ko so parček na službeni zabavi zalotili med oralnim seksom, je Islas trdil, da je mladoletno dekle v spolni odnos privolilo in da ima psihološke težave, ki so ga pripeljala do seksa z Genesis. Rodriguezova je pozneje sicer trdila, da je žrtev manipulacije.

Islasa je po izbruhu škandala, ki je več tednov polnil časopise, zapustila žena, izgubil pa je tudi službo. Igralcu pa se zaradi seksa z mladoletnico ni bilo treba zagovarjati na sodišču. Genesis naj bi prejela večmilijonsko odškodnino, tudi od Telemunda.

Eno leto pozneje, leta 2005, je Genesis zbežala v Los Angeles, v upanju, da je preteklost ne bo dohitela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.