Šport > Košarka
39 ogledov

"Igranja niti malo ne pogrešam"

kobe bryant EPA
Tretji strelec vseh časov v ligi NBA brez težav živi brez košarke.

Kobe Bryant se je očitno zelo hitro navadil na življenje brez treningov in tekem. S 33.643 doseženimi točkami tretji najboljši strelec v rednem delu lige NBA, pred njim sta le Kareem Abdul-Jabbar (38.387) in Karl Malone (36.928), uživa v igralskem pokoju. Zanj se je odločil že na začetku minule sezone in po njej tudi uresničil izrečeno.

"Košarke niti malo ne pogrešam," je ob predstavitvi svoje nove obutve za Nike dejal Črna mamba. "Pred nekaj leti si ne bi mogel predstavljati, da bo tako. Niti kanček ne pogrešam igre. Za to sem hvaležen, saj je bil moj prehod v drugačno življenje nezahteven. Zdaj si lahko le ogledam tekmo in pri tem uživam," je še dejal petkratni prvak lige NBA z Los Angeles Lakers.

"Tekme spremljam. Ne bi rekel, da jih spremljam podrobno, a če sem doma in je na televiziji kakšen dvoboj, si ga ogledam. Toliko že vem, kdo po pravilu zmaguje in kdo izgublja," je svoje spremljanje tekem opisal Bryant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.