Magazin > Horoskop in Numerologija
70 ogledov

"Ilka je Juretova sorodna duša"

Ilka Čepar Planet TV
Numerologinjo LiLi SoRuM smo vprašali, katera tri dekleta bi najbolj in katera najmanj ustrezala kmetu Juretu Štekarju.

Ljubezen na deželi Jure Štekar Saša Lendero | Avtor: Planet TV Planet TV
Osebni numerološki izračun zajema pet osebnih števil. Ko nas zanimajo srčne zadeve, se najbolj  poglobimo v Število duše, ki razlaga našo mehko plat. Jure ima ravno v Številu duše karmični dolg, kar pomeni, da se vedno znova sooča z določenimi izzivi v medsebojnih odnosih. "To nikakor ne pomeni, da je on slaba oseba ali da ravna slabo. Pomeni preprosto to, da ga čaka več dela kot osebe, ki dolga nimajo. Sooča se z izzivi vztrajanja in zaupanja,“ razlaga SoRuMova.

Ilka je Juretova sorodna duša

Enak karmični dolg ima tudi Ilka, ki ima sicer tudi ostala osebna števila zelo podobna Juretovim. "Njun odnos je lahko ali fantastično dober ali pa resnično intenziven. Oba imata v Številu zrelosti enako Mojstrsko število 11/2, ki kaže na osebo, ki je tekom življenja veliko delala na sebi in svoji osebnostni ter duhovni rasti. Njun odnos bi bil lahko odnos sorodnih duš, a ne nujno v romantičnem smislu. Takšen odnos je lahko podoben odnosu med sestro in bratom. Podobnost je lahko fantastična ali pa tudi pogubna, ker sta močno in neizogibno ogledalo en drugemu,“ o kompatibilnosti med Ilko in Juretom razlaga numerologinja.

Dobro bi se ujel tudi z Andrejo in Mašo

Jure bi se z numerološkega stališča zelo dobro ujel tudi z Andrejo, ki ima Število duše 1. Ona je oseba, ki ji največ pomeni svoboda, in je zelo odprta. Tudi Jure potrebuje veliko prostora in čas zase ter za sprostitev. Ob spoštovanju in vzajemni korektnosti, bi se lahko zelo razumela tudi v času, ki ga ne bi prebila skupaj.

Tudi Maša  je oseba, ki mu je s števili bolj kot ne pisana na kožo. "Njeno Število duše 3 kaže na žensko, ob kateri ti ni nikoli dolgčas. Je radostna, optimistična in zelo domiselna, kar seveda očara Število duše 5 (Jure). Čeprav je nežna, pa bo z leti postala močna in bolj samostojna, kar je znova lastnost, ki jo Jure ceni. Vsak del zveze potrebuje lastno intimo, integriteto in tudi samostojnost.“

Z Anjo in Magdaleno bo težko shajal

Anja ima zelo močno prisotna števila 3 in 9, kar je zelo čustvena kombinacija. "Jure je sicer rahločutna oseba, a kaj hitro ga odbije vse, kar ga spominja na dramo. Anja ima močno domišljijo in prav je, da sebe izrazi - a oseba pod vplivom števila 5 se kaj hitro lahko počuti napadenega,“ nam je razložila Sorumova.

Jure tudi ni najbolj kompatibilen z Magdaleno, ki ima  v Številu duše karmični dolg 19/1, kar v zvezo prinaša izzive. "Oba sta osebi, ki se hitro odzivata, zato je za pričakovati, da bi zaradi kakšne malenkosti prehitro vrgla puško v koruzo."

Jure je Mino izločil že takoj v prvi oddaji. Očitno je začutil, da jima številke niso naklonjene. "Mina je zelo povezana s številoma 5 in 1, kar pomeni, da bi lahko en v drugem spodbujala nestanovitnost, namesto prizemljenost in stabilnost.“

Kaj pa Irma?

Jureta so v javnosti zasačili s kandidatko Irmo. Je, če je na koncu res izbral njo, izbral pravo? "Irma deluje bolj resna, kot je. Njuna kombinacija je usklajena, a sčasoma bi se lahko zgodilo, da bodo njo začele motile malenkosti, ki jih prej noben od njiju ni opazil. Jure ni pikolovski tip človeka, zato je možno, da ga bo pričakovanje, da naj bo bolj natančen, zmotilo.“

Komentarjev 2
  • zic 14:45 06.oktober 2013.

    brez veze tole dolgovezenje, če vsi vemo da bo zmagala 20 letna promotorka...

  • alfredo 10:22 06.oktober 2013.

    Če ona tako pravi...