Šport > Nogomet
54 ogledov

Štuhčeva in Kosi dvigujeta temperaturo

Ilka Štuhec NK Maribor sprejem Mariborinfo.com
V soboto se bo začel spomladanski del prvenstva. Štart bo udaren, v Ljudskem vrtu gostuje ljubljanska Olimpija.

Aktualna državna prvakinja Olimpija Ljubljana in Maribor se v odločilni del letošnje sezone podajata točkovno izenačena, kar bo tretjemu večnemu derbiju v tekočem tekmovalnem obdobju dalo dodatno draž.

Stadion Ljudski vrt bo povsem poln, glede na pretekle obračune pa se nam pod Kalvarijo obeta prava nogometna drama. Temperaturo pred obračunom vijoličastih in zeleno-belih sta dvignila tudi dva alpska smučarja.

V ponedeljek se je v dvorani Lukna odvila prireditev za mariborskega športnika preteklega leta. V posamični kategoriji sta laskavi naslov odnesla alpska smučarja Ilka Štuhec in Boštjan Kline, ena od zvezd prireditve pa je bil tudi Klemen Kosi.

Slednji je skupaj z velenjskim raperjem 6pack Čukurjem na odru izvedel skladbo z naslovom Žaba bek beži. V njej je nekaj žgečkljivih verzov na račun Olimpije, Kosijevo izvedbo si lahko ogledate v spodnjem videu.

Ilka bi imela vijoličasto

Svoje je dodala tudi Ilka Štuhec, resda v precej bolj umirjenem tonu. Že na njenem sprejemu na trgu Leona Štuklja v ponedeljek je bilo sicer govora o "žabarjih", člani ekipe Reporter Milan, ki so vodili prireditev, pa so ji podarili tudi dres NK Maribor.

V intervjuju, ki ga je v torek objavila EkipaSN, je Štuhčeva odgovorila na vprašanje, če bi bila žaba lahko njena maskota. "O ne, to pa ne," je odvrnila Štajerka. "Glede na to, da sem doma iz Maribora, verjetno ne bi bilo primerno, da bi imela za maskoto žabo. Morda vijoličasto," je hudomušno dejala Ilka.

 
Komentarjev 1
  • krtmen1 15:17 21.februar 2017.

    Ne rečem Ilka, ampak kretenček kosi je pa lahko samo tiho.......lahko bi malce zarepal o svojem bednem smučanju.