Šport
95 ogledov

Štuhčeva ni spretna le na smučeh

ilka štuhec EPA
Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je dokazala, da ni ni spretna le na smučeh, temveč se dobro znajde tudi na plesišču.

Aktualna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec si nabira novih moči po koncu naporne lanske sezone, v kateri je osvojila dva mala kristalna globusa in končala na drugem mestu skupnega seštevka.

Mariborčanka se v teh mesecih predaja različnim prostočasnim aktivnostim, med katere sodi tudi ples. Kako spretna je v sambi, je svojim sledilcem razkrila z objavo na družabnih omrežjih.

"Ko rad plešeš in je tvoja najboljša prijateljica tako prijazna, da ti malo posodi soplesalca ... nastane nekaj takega," je zapisala 26-letnica.

Štuhčeva je v lanski sezoni eksplodirala na sceni alpskega smučanja in tako uspešno zapolnila vrzel, ki je nastala z upokojitvijo Tine Maze.

Slovenska šampionka je dobila sedem tekem za svetovni pokal, najdominantnejša pa je bila v smuku, saj je kar štirikrat stopila na najvišjo stopničko in svojo prevlado kronala z naslovom svetovne prvakinje v St. Moritzu.

Komentarjev 3
  • brezheca 03:04 14.maj 2017.

    Ostani pri stvari,pa imaš prihodnost zagotovljeno.Ostani takšna kot si.

  • brezheca 19:55 13.maj 2017.

    Čakamo na prvo tekmo.

  • Papaja Popi 19:26 13.maj 2017.

    Ilka dajmo...............