Magazin > VIP
28 ogledov

Ima tisto, kar si želijo vse ženske

Bianca Lawson
1/3
FameFlynet
Zdi se, da ima tisto, kar si v Hollywoodu želijo vse ženske – večno mladost.

Ena od novejših raziskav je pokazala, da plastična kirurgija v večini primerov osebe ne polepša, ampak je po njej videti le "bolj umetna". Udarec v obraz, so si verjetno mislile zvezdnice, ki bi za recept za večno mladost plačale pravo bogastvo, ker pa tega ni, redno obiskujejo lepotne kirurge.

Vidno se staramo vsi. No, skoraj vsi. Zdi se namreč, da je zob časa pozabil na igralko Bianco Lawson. Lawsonova je zaslovela leta 1993 s serijo Saved By The Bell. Takrat je bila stara 14 let in je igrala srednješolko. Ker se je njen videz le minimalno spremenil, je tudi pri osemnajstih igrala srednješolko, in sicer v seriji Buffy, izganjalka vampirjev. Tudi, ko je dopolnila 20 let, je igrala 16-letnico, in sicer v seriji Simpatije. Teh vlog se še vedno ni znebila, saj je tudi pred enim letom, pri 33 letih, zaigrala mladoletnico v nadaljevanki Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars), v kateri je upodobila 16-letni biseksualko.

Prepričala je tudi na avdiciji za serijo Teen Wolf, v kateri bo igrala 20 let staro dekle. Kot je povedala Lawsonova, je na avdiciji, da bi bila videti starejša, nosila veliko ličil, oblečena pa je bila v hlačni kostim. Zvezdnica pravi, da je za svoje dobre gene zelo hvaležna. "Občutek imam, da bom lahko večno igrala,“ je izjavila, a dodala, da ji njen mladostni videz včasih povzroča težave, še zlasti takrat, ko naroča alkoholno pijačo in s sabo nima osebne izkaznice.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.