Slovenija
189 ogledov

Imajo Novogoričani trše glave kot Ljubljančani?

Eda center fasada Bralka
S stavbe Eda center v Novi Gorici sta odpadli že dve okni, kaže fotografija, ki nam jo je poslal bralec.

Sprašuje se ali pristojne službe morebiti menijo, da so glave Novogoričanov bolj odporne, kot glave prebivalcev prestolnice.

"Ko je pred leti z ljubljanske Name odpadel fasadni element, je pristojna inšpekcija takoj ukrepala. Okoli Name so prepovedali ves peš promet in ga dovolili šele, ko je izvajalec fasade storil vse, kar mu je inšpekcija naložila in je bilo zagotovljeno, da se kaj podobnega ne bo več zgodilo. V Novi Gorici pa na terasi kavarne Rusjan brez težav natakarju naročite: 'Kavo in kos fasade prosim'," je ironičen bralec.

Komentarjev 12
  • zcmr 18:23 23.maj 2013.

    Nic novega za slovensko gradbenistvo, kar naredijo se kmalu zacne rusiti padati....Odkar je dol padlo prvo raje hodim dalec okrog te grdobe sredi n. gorice.

  • Žan Tratnik 21:59 20.maj 2013.

    Na žalost ni tako, obstaja celo posnetek, kako se šipa odkruši in zgrmi proti tlem!

  • suzana.kos 10:33 20.maj 2013.

    MaskotaSirota, tole je iz Primorski novic: ..".Odkar je pred dnevi na pročelju Eda centra razneslo že drugo šipo, občani pogosteje gledajo proti vrhu stolpnice. Že nekaj časa je opaziti, da okenske tesnilne gumice odstopajo, zato se nekateri bojijo, da bo ...prikaži več padla še kakšna šipa. V družbi Euroinvest mirijo, da nevarnosti ni in da gre le za pomanjkljivosti estetske narave, ki jih bodo odpravili ob čiščenju fasade."...