Šport
22 ogledov

''Imamo to, kar potrebujemo''

tina maze EPA
Tina Maze je bila po porazu proti Anni Fenninger odkrito razočarana, uteho pa je našla pri vodji ekipe in življenjskemu sopotniku Andrei Massiju.

''Imamo to, kar potrebujemo,'' je sliki, na kateri je v objemu z arhitektom njenih največjih uspehov Andreo Massijem, pomenljivo zapisala Tina Maze.

Črnjanka je na zadnji tekmi sezone morala priznati premoč Anni Fenninger, ki je tako ubranila skupno zmago in se veselila drugega velikega kristalnega globusa. Mazejeva je po tekmi dejala, da je razočaranje veliko, a dodala, da si nima kaj očitati.

''Hvala Meribelu, hvala navijačem, hvala, da ste z mano delili čustva,'' je objavi na Twitterju za slovo od letošnje sezone še pripisala Tina.

Mazejeva je s svojimi oboževalci delila tudi video na družabnem omrežju Facebook, ki kaže na dobro vzdušje v taboru slovenske šampionke. ''Konec naporne sezone. Počutim se čudovito,'' je dodala.

 

Komentarjev 1
  • Matjaz Rogel 13:00 23.marec 2015.

    @lannina pokloni se do tal in tam ostani........................"Tina je res prijazno dekle in me je danes presenetila, ko mi je dala darilo, verižico iz njene kolekcije Lencia od Zlatarne Celje. Če bo Tina končala kariero, jo bom zagotovo pogrešala. Rada ...prikaži več imam smučanje in taki dvoboji, kot je bil najin dvoboj s Tino, so tisto, zaradi česar tekmujem. Od Tine sem se tudi izjemno veliko naučila, posebej ta teden. Nikoli se ni predala, nikoli. Vedno si moral računati na Tino," je dejala Fenningerjeva.