Magazin > VIP
86 ogledov

Incident na pogrebu Bobbi Kristine Brown

bobbi kristina
1/4
Profimedias
Teto Bobbi Kristine Brown vrgli s pogreba.

Danes bodo v Atlanti pokopali 22-letno edinko velike dive Whitney Houston, Bobbi Kristino Brown, ki je umrla preteklo nedeljo. Položili naj bi jo v grob poleg matere, ki je umrla pred tremi leti. Tako kot Houstonovo so tudi Bobbi našli v kadi, polni vode.

Bobbi je bila skoraj šest mesecev v komi. Da se ne bo nikoli več zbudila, so zdravniki njeni družini povedali že takoj, a njen oče Bobby Brown ni nikoli obupal. Takoj je povedal, da je ne bo odklopil od aparatur, s čimer se Houstonovi niso strinjali.

Houstonovi in Brownovi so sicer sprti že dalj časa. To se je pokazalo tudi danes med pogrebom, ki ga je s pomočjo režiserja Tylerja Perryja organizirala Pat Houston, žena Bobbijinega strica. Odločila se je za pogreb v stilu "zabave za 16. rojstni dan“, ki je 22-letnica nikoli ni imela. S temo se sicer mnogi niso strinjali, med drugim tudi Whitneyjina sestrična, Dionne Warwick. Temo je označila za "neumno in nespoštljivo“ in zagrozila, da je ne bo na pogreb.

Na pogrebu, ki še poteka, je prišlo tudi do incidenta. Pat Houston je začela z govorom, ki ga je prekinila Leolah Brown. "Pat, veš, da za to nisi prava,“ je kričala. Brownovo so varnostniki odstranili iz cerkve.

Komentarjev 2
  • micika 20:49 02.avgust 2015.

    to pa je žalostno,je....buga familija-od whitney

  • Papaja Popi 08:26 02.avgust 2015.

    Žalost.........................