Magazin > VIP
445 ogledov

Ines pravi, da se nista razšla, Kori z drugo na morju

Tim Kores Saša Despot
Kaj se dogaja med Ines Erbus in Timom Koresom?

Kaj se dogaja z romanco med Ines in Timom? Je res usahnila?

"Ne moreš iti narazen z osebo, če s to osebo nisi nikoli bil par. Jaz in Tim sva se veliko družila in se bova še naprej. Zaenkrat sva in ostajava prijatelja, če bo pa enkrat v prihodnosti situacija drugačna in zares postaneva par (nikoli ne reci nikoli) pa obljubim, da vam bom to tudi povedala," pravi Ines, ki se je s Korijem pozimi odpravila celo na smučarske počitnice.

Malo bolj skrivnosten pa je bil v svoji izjavi Kori, ki je z gotovostjo potrdil le to, da je res šel na morje s prijateljico. "Saj veste, kakšni smo, vsaka prijateljica je potencialna simpatija," nam je odgovoril na vprašanje, ali je sopotnica res le prijateljica. Še bolj skrivnosten pa je bil glede Ines: "Sva bila, sva še skupaj, to je sedaj vprašanje."

Pravi, da več ne bi komentiral, saj si ne želi težav z ene ali druge strani, in dodaja, da mora najprej stvari razrešiti sam.

 
Komentarjev 1
  • allstarr111 17:45 30.maj 2016.

    who the hell is Ines ? aja to je una pevka, voditeljica, blogerka, modna mrha, nutricistka itd. kar bi lahko skrajšali v yaah yust another attention hoe