Magazin > VIP
1381 ogledov

Inja Zalta: Njen masažni aparat ideja Hrvata

Inja Zalta Anže Petkovšek
Inja in njen fant Nace sta na Kickstarterju predstavila masažni pripomoček OTO, ki si ga je izmislil hrvaški izumitelj.

Igrala Inja Zalta je s fantom Nacetom Panićem predstavila nov produkt za masiranje, ki sta ga poimenovala OTO The Massage Shagger. Produkt sta predstavila na Kickstarterju, kjer sta zbrala že malo več kot 11 tisoč evrov.

Ideja za ta masažni aparat pa ni njuna. "Na najinem prvem skupnem dopustu, čisto naključno, ko naju je na koncu dolge vožnje s prvim prototipom zmasiral prijatelj, hrvaški izumitelj, sva dobila idejo. Po peturni vožnji nama je hitra masaža res prijala in tako se je porodila ideja, da bi ta produkt lahko izboljšali, ga iz plastike naredili lesenega in zapakirali tako, da bi se ga dalo prodati preko interneta," je za tabloid Nova povedala Inja.

Neznanec ali prijatelj?

Na Kickstarterjevi strani smo prebrali opis izdelka in zgodbo o njunem prvem stiku z masažnim aparatom. Čeprav je Inja za tabloid povedala, da ju je zmasiral "prijatelj", to iz njune zgodbe v predstavitvenem tekstu ni razvidno. Po besedah, ki so zapisane v opisu izdelka, se zdi, da jima je izdelek predstavil mimoideči neznanec na počivališču. Tam je Nace opazil, da se nekdo pogovarja z igralko: "Opazil sem, da se nek čuden neznanec pogovarja z Injo in sem hitro stopil bližje. Sicer nisem ljubosumen tip," je zapisal Nace in ob tem dodal: "Ni deloval kot grožnja. Hotel nama je pomagati. Dal nama je smešen predmet, s katerim naj bi se zmasirala. Hotela sva mu vsaj plačati kavo za njegovo pomoč, a je tudi to zavrnil." Ob koncu je zapisal, da je bilo moškemu ime Oto, zato sta takšno ime nadela tudi svojemu masažnemu aparatu.

Za podrobnosti o ideji in izumitelji smo se obrnili tudi na Injo, a na njen odgovor še čakamo.

Komentarjev 3
  • popokatopetl 13:01 07.november 2016.

    Bi rekel da namenoma, kako boš sicer naredil biznis s čudnim masažnim pripomočkom. Mogoče nas čaka še kakšen hecen primer uporabe, ki ni za v občo javnost...

  • tecumseh_1975 12:33 07.november 2016.

    sam res... a to je namenoma, al samo ne poznata povsem vseh pomenov besede

  • popokatopetl 11:08 07.november 2016.

    shagger, hehe