Šport > Nogomet
40 ogledov

Inter potrdil: Zanimamo se za Vidića

manchester united nemanja vidić Reuters
Italijanski nogometni velikan Inter je potrdil, da se zanima za prestop nogometaša Manchester Uniteda Nemanje Vidića.

Srbski branilec Nemanja Vidić je v četrtek razkril, da bo ob koncu sezone zapustil Manchester United, kjer je preživel zadnjih osem let svoje kariere.

Vidić je dejal, da si želi novega izziva, saj v ekipi Davida Moyesa ne dobiva toliko priložnosti, kolikor mu jih je namenil predhodnik Sir Alex Ferguson.

Glavni kandidat za podpis z 32-letnim branilcem je italijanski Inter, ki je že potrdil zanimanje. ''Vidić je pomemben nogometaš, ki mu junija poteče pogodba. Poskusilil bomo izkoristiti priložnost, tako kot vsi ostali evropski klubi,'' je povedal športni direktor Interja Piero Ausilio in dodal: ''On je eden od igralcev, ki si jih želimo. Njegov profil je za Inter zelo zanimiv, prav tako pa ima karizmo in izkušnje na mednarodnem prizorišču. A do kakršnegakoli dogovora z Vidićem je še daleč, zato tega ne morem potrditi.''

Trener Manchester Uniteda David Moyes je zatrdil, da se z Vidićem razhajajo sporazumno. ''Tako smo se dogovorili skupaj. Mislim, da je to prava odločitev zanj in za klub,'' je zatrdil Moyes in dodal, da bo srbski nogometaš do konca sezone opravljal vlogo kapetana. ''Vidić je bil brilijanten uslužbenec Manchester Uniteda,'' je še dodal škotski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.