Šport > Nogomet
19 ogledov

Inzaghi se ne vidi ob Ancelottiju

Inzaghi AC Milan Juventus EPA
Trener AC Milana je priznal, da je seznanjem z obiskom Adriana Gallianija, ki se je v Madridu pogovarjal s Carlom Ancelottijem

Podpredsednik italijanskega kluba Adriano Gallini se je v tem tednu mudil v Madridu, kjer je poskušal Carla Ancelottija prepričati, naj se vrne na San Siro. Aktualni trener rossonerov Filippo Inzaghi je bil o pogovorih z nekdanjim strategom obveščen, vendar vztraja, da ima s klubom še vedno sklenjeno pogodbo, zato namerava nadaljevati s svojim delom, dokler ga vodstvo kluba ne bo odstavilo s položaja.

''Ni problema,'' je Gallianijev obisk v španski prestolnici komentiral Inzaghi. ''Povedali so mi vnaprej. Hvaležen sem Milanu in še vedno imam pogodbo. Poskušal se bom pripraviti na naslednjo sezono, dokler ne rečejo drugače. Po 10 mesecih veliko bolje razumem ekipo in okolje. Prepričan sem, da se lahko izboljšamo,'' je dodal nekdanji napadalec kluba.

''Biti trener ima pozitivne in negativne plati. Če se bo klub odločil, da me zamenja, mu bom hvaležen in nadaljeval drugje. Če ne, se bom trudil za dobre rezultate. Še vedno imam pogodbo in nisem obupal. Menim, da je Milan popolna izbira zame in upam, da bom lahko nadaljeval. Ali bi lahko delal z Ancelottijem? Kaj to pomeni? Treniral bom naslednjih 30 let in zavedam se svojih idej, močnih točk in delovne etike. Nepredstavljivo je, da bi ostal in opravljal drugo vlogo. Jaz sem trener. Ancelotti je moj dober prijatelj in z njim nimam nobenih težav,'' je zatrdil Inzaghi, ki je pod taktirko italijanskega stratega igral od leta 2001 do 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.