Slovenija
33 ogledov

iPhone 6 Plus razprodan

Iphone 6 Profimedias
iPhone 6 - naval predvsem na večjo različico.

Norija za Applovimi izdelki ne pojenja – v ZDA so že razprodali iPhone 6 Plus. Manjši model iPhone 6 pa je še na voljo, datum dobave pa je že 19. september.

Apple je novosti predstavil v torek, danes pa so začeli sprejemati prednaročila. In takoj so se pojavile težave. Spletna trgovina Appla se je kmalu po začetku sprejemanja prednaročil sesula, številni po več ur niso mogli dostopati do strani. Tisti, ki pa so že prišli na stran, so imeli težave izpeljati celotno naročilo.

Nič nočejo povedati o ceni

Pri Telekomu Slovenije nam niso želeli izdati, kdaj bodo nove modele iPhonov začeli prodajati tudi pri nas, prav tako niso razkrili, kolikšna bo cena. Zagotavljajo pa, da bo na voljo zadostna količina novih iPhone 6 in iPhone 6 Plus. 

Komentarjev 2
  • primorc91 22:30 12.september 2014.

    Vsi prav lepo vabljeni v prečudovito Izolo v soboto 13. septembra ob 11. uri, kjer bomo skupaj praznovali priključitev Primorske. V pestrem programu bo nastopilo veliko število glasbenikov in kulturnikov, vse od jutra pa bo možen ogled tudi ladje Triglav, ...prikaži več pa še vreme nam bo po napovedih sodeč naklonjeno. Polepšajte si vikend pridite v Izolo, s seboj vzemite samo dobro voljo pa še kakšno rdečo zvezdo kot se za VSTALO PRIMORSKO spodobi.

  • speris 19:18 12.september 2014.

    Razkrili niso nic, ker nimajo informacij! Ko bo apple razkril datum takrat bomo vedli.