Slovenija
119 ogledov

Novi iPhone na slovenskih policah v petek

iPhone 7 EPA
Od petka dalje bosta iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo tudi v Sloveniji.

Telekom Slovenije bo s prodajo najnovejšega Applovega modela mobilnih telefonov pričel v petek zjutraj. Za tiste, ki ne bodo mogli počakati na jutro, bosta oba modela na voljo v spletni trgovini od polnoči dalje. Količina telefonov bo na začetku omejena.

Uporabniki bodo lahko izbirali med 32 GB, 128 GB in 256 GB različico v vseh barvah. Oba modela bosta na voljo po rednih in akcijskih cenah.  

cenik iPhone 7 | Avtor: telekom slovenije telekom slovenije

 

 

Prihod novega modela pa ne pomeni, da Telekom Slovenije iz prodaje umika starejše modele. V prodaji še vedno ostajajo iPhone SE, iPhone 6s in iPhone 6s Plis. Slednja sta na voljo po nekoliko znižanih cenah, pravijo v Telekomu Slovenije. 

Zaradi telefona kampirali pred trgovino

Apple je iPhone 7 predstavil v začetku meseca. Oba modela, tako 11,9-centimetrski iPhone 7 kot 14-centimetrski iPhone 7 Plus, sta vodoodporna, imata operacijski sistem iOS 10, zmogljivejši zaslon, baterijo, procesor in boljšo kamero. V primerjavi s prejšnjimi modeli nimata več priključka za slušalke, saj je tega zaemnjal Applov priključek lightning ali brezžična povezava. 

Zanimanje je bilo, tako kot skoraj ob vsaki predstavitvi novega modela, izjemno. Ljudje so bili pripravljeni več dni kampirati pred trgovinami, da bi lahko kupili iPhone 7. So pa bili nekateri ob začetku razočarani. Apple je namreč šele ob uradnem začetku prodaje sporočil, da modelov v barvni različici jet black ni na voljo povsod, saj so bili vnaprej razprodani. 

Preberite tudi: 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Dixon 09:12 21.september 2016.

    Telekom ustvarja neko fejk povpraševanje. Ampak mi nismo amerika in si lahko teh 5 (vnaprej prodanih) telefonov samo nekam zatisnejo.

  • allstarr111 07:59 21.september 2016.

    v petek jih pride 5 ki so že prodani :) zbrali pa bodo prednaročila, dejansko pa bodo nekje 15 okt. res na policah če ?