Magazin > VIP
9095 ogledov

Iris Avdić se je gola fotografirala za Playboy

Iris Avdić
1/5
Aleš Bravničar
Sestra radijskega voditelja Denisa Avdića, dvajsetletna Iris Avdić, je na Baliju odvrgla krpice.

Iris Avdić, mlajša sestra radijskega voditelja in komika Denisa Avdića, se je na Baliju slekla za slovenski Playboy. "To je bila zame najboljša izkušnja do sedaj, saj sem se prvič slikala gola," je za Žurnal24 povedala Iris in dodala, da so se za fotografiranje na različnih lokacijah vsak dan zbujali zgodaj zjutraj. Povedala je še, da se je iz Balija vrnila z nekaj praskami, saj so jo na snemanji močni valovi prevrnili na skale.

In kaj na njen nastop pravi fotograf Aleš Bravničar? "Zelo sem zadovoljen. Iris je bila nadvse profesionalna. Na Baliji smo bili na delavnici, ki sem jo vodil in so te fotografije nastale kot stranski produkt delavnice. Super je bilo. To smo naredili z največjim veseljem, kar je na rezultatu vidno."

"Ne potrebujem plastične operacije"

Iris pravi, da je s svojim videzom zelo zadovoljna in da je najbolj ponosna na svoj obraz "Ne potrebujem niti plastične operacije niti botoksa kot ostala dekleta. Sicer pa sem zelo zadovoljna tudi s svojim telesom in sem hvaležna materi naravi, da sem takšna, kakršna sem. Noben del telesa mi ne povzroča preglavic, sja se mi zdi nespametno izgubljati živce zaradi telesa. Vse je odvisno od mene same – če bi jedla nespametno in če ne bi telovadila, potem bi me moralo skrbeti," je za Žurnal24 povedala plavolaska. Doda, da se na fotografiranje ni posebej pripravljala. "Aleš mi je celo rekel, da moram dobiti kakšen kilogram več. Sicer pa redno malo telovadim." PRavi tudi, da s takšnimi fotografijami nima težav, da pa se zaveda, da je vse odvisno od fotografa: "Z Alešom se vedno počutim sproščeno in ob njem mi ni nikoli nerodno."

Komentarjev 34
  • matermila 16:24 02.januar 2017.

    Fotografije so stranski produkt delavnice?Kaj je pa bil glavni?Najprej ono,pol pa fotka,al kaj?

  • Žirafa 22:15 01.januar 2017.

    Zato, ker se v svojem telesu počuti dobro, je samovšečna? Več takih bi rabili.

  • KOJAK 23:15 31.december 2016.

    h3o mi zaupaš kaj si po poklicu, kaj v življenju si dosegel, koliko otrok imaš in ali si SREČEN? Enako napiši ti Jožica. Pa srečno novo leto obema.