Magazin > VIP
262 ogledov

Iris izdala pravi razlog razhoda

Iris Mulej Osebni arhiv
Iris Mulej in Črt Slavec imata dovolj opletanja zlobnih jezikov, zato sta se odločila, da bosta za Zurnal24.si izdala resnico o koncu svoje zveze.

Iris Mulej so po koncu zveze s Črtom Slavcem v medijih pogosto prikazovali kot žrtveno jagnje in pisali, kako je fotograf njuno zvezo končal zaradi dela v tujini. Nekdanja zaljubljenca imata dovolj natolcevanj, zato sta se odločila razkriti, kaj natančno se je zgodilo.

"Ljudje težko razumejo, da lahko z bivšim partnerjem ostaneš prijatelj. Morda si celo želijo, da bi drug o drugem povedala kaj slabega, in si zato izmišljujejo vse mogoče razlage in razloge za konec najine zveze. Dejstvo pa je le eno. Črt se je takrat odločil za kariero v tujini, meni pa zveza na daljavo ni ustrezala in sem tako predlagala, da se razideva. On je to sprejel, saj je zelo razumna oseba. Nikoli mi ni delal težav, vedno sva bila prijatelja in bova tudi v prihodnje," pravi Iris in dodaja, da je bila to edina prava odločitev: "Ne verjamem v naključja, verjamem, da se vse zgodi z namenom, in tako se je izkazalo tudi tokrat, saj sva danes oba srečna z novima partnerjema. Šla sva naprej in ni nama hudo, kar je vsekakor dokaz, da je bila najina odločitev pravilna. Ravno sva se pogovarjala, kako sva si oba našla nekaj, kar potrebujeva. Črtovo dekle je zelo prijetno, luštno in zagrizena športnica, tako kot on, sama pa sem se našla ob Danijelu, ki se prav tako kot jaz ukvarja s šovbiznisom."

Komentarjev 2
  • iko 08:43 31.oktober 2013.

    nekje takim rečejo sponzoruša, mimogrede žurnalovci, je že čas da jo umaknete s spiska, kaj pametnejšega, lepšega in mlajšega v slovenski estradi pa le obstaja, čene pa začnite spet s Senčarjevo....

  • KOJAK 08:25 31.oktober 2013.

    Koga briga!