Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Iris Mulej poriva kot za stavo

iris mulej
1/3
Planet TV
No, v bistvu gre za stavo. Lepotico bomo lahko namreč danes videli v šovu Moj dragi zmore. Tokrat pa se ne bodo znojili moški, ampak misice.

V nocojšnjem delu šova Moj dragi zmore se bodo pomerile misice Iris Mulej, Ajda Sitar, Katarina Jurkovič in Marika Savšek.

Čeprav so se tokrat s spretnostjo, znanjem in močjo za pet tisoč evrov borile lepotice, ne moški, tekmovalkam ni bilo prizaneseno. Najtežjo nalogo je dobila Iris Mulej, ki je morala potiskati avto, ki ga je vozil njen dragi. Iris je očitno več v hlačah kot njenega Danijela, ki priznava, da je boljša voznica in da bi za vrata, če bi jih bilo treba zamenjati, poskrbela nekdanja miss Slovenije.

Iris se izziva ni ustrašila. Čeprav je bila oblečena v kombinezon in rokavice, si lahko takšno seksi pomoč, če se pokvari avto, marsikateri moški le želi … Ali je Iris opravila izziv ali ne, bomo videli zvečer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.