Magazin > VIP
132 ogledov

Iris Mulej se je razšla s fantom Danijelom

iris mulej Facebook
Manekenka Iris Mulej je potrdila, da je že en mesec sveže samska.

Iris Mulej je za Žurnal24 potrdila, da z Danijelom Utješanovičem nista več par: "Res je, pred enim mesecem sva se razšla." Povedala je, da sta imela nekaj mesecev težave in da sta se odločila, da je prišel čas za nov korak v življenju: "Nisva se nič skregala. Bilo je tako, da sva imela zadnje mesece oba veliko dela. Veza ni bila več takšna, kot bi morala biti. Ni pa bilo nobenega kreganja, nič pretresljivega, zaradi česar bi se razšla. Pač ni šlo več naprej."

Sicer pravi, da se z vsemi nekdanjimi fanti dobro razume, le z enim nima stikov: "Samo z enim se ne slišim in ne pogovarjam nič. Sem mnenja, da če z nekom preživiš en del svojega življenja in da če te res ne prizadene, da ostaneš v normalnih odnosih. Na živce mi gre, ko se pari še potem, ko se razidejo kregajo in grdo gledajo. Ne maram tega. Jaz nisem takšna oseba."

Dodala je, da se zaveda, da nima smisla izgubljati časa v zvezi, ki nikamor ne vodi, zato se raje odraslo odloči in naredi korak, ki je pravi zanjo: "Mislim pa, da če vidiš, da če zveza ne gre več naprej, da nima smisla siliti."

Komentarjev 8
  • Luka Grašič 19:16 26.avgust 2015.

    Ne vem kdo je in me tud ne briga,raje se ukvarjite,kako bomo Slovenci preživeli z takimi nizkimi plačami in,če bo res,da penzij ne bo,razkrijte plače managerjev.ki so astronomske.To naj bo tema naslednja.Ostalo je pa itak brezveze

  • Žurnalček 16:18 26.avgust 2015.

    Kaj me briga , kdo jo jebe !

  • Franjo Erman 14:54 26.avgust 2015.

    kolk pa računa na dan?