Magazin > VIP
76 ogledov

Iris Mulej: "Sem presrečna!“

iris mulej, admir barčič Facebook
Iris Mulej nam je zaupala občutke o svoji sveži zaljubljenosti ... Že takoj sta bila pred preizkušnjo, saj se kar 14 dni nista mogla objeti.

Temnolasa lepotica v objemu 34-letnega Admirja Barčiča začenja novo poglavje svoje romantične zgodbe. "Sem presrečna, sploh zato ker prihaja v Slovenijo. Skupaj sva šele slab mesec, a se nisva videla že dva tedna in ga zelo pogrešam. Stik sva v času njegove odsotnosti tako ohranjala preko skypa,“ je pojasnila, ko smo jo srečali na izboru za Miss Universe Slovenije.

Barčič je sicer direktor ameriške varnostne agencije Shield Security Service v metropoli Afganistana, Kabulu, in direktor Dukley marine v Budvi in naj bi v preteklosti varoval celo Pamelo Anderson ...

"Prepoznavnost je bila manjša, sponzorjev pa veliko več!“

Mulejeva je sicer na letošnjem izboru Miss Universe Slovenija, ki je v soboto potekal v Grand Hotelu Union v Ljubljani, grela enega izmed 14 žirantskih stolčkov. Vprašali smo jo o razlikah med letošnjim izborom, na katerem je prevzela vlogo žirantke, in tistim, ko je pred 13 leti sama prejela lento najlepše. "Lepotni izbor v letu 2002 je bil šele drugi po vrsti v Sloveniji. Takrat je bila prepoznavnost torej manjša, sponzorjev pa je bilo veliko več, kot jih je na tovrstnih izborih prisotnih danes. Mislim, da temu botruje recesija,“ nam je pojasnila in dodala: "Z zmagovalko (Ano Haložan op.a.) sem zelo zadovoljna, saj je bila ena izmed mojih treh favoritk.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.