Magazin > VIP
40 ogledov

Iris svojega Admirja ne spusti blizu!

Iris Mulej Facebook/Iris Mulej
Tudi Iris Mulej ima svoje nosečniške muhe, pa čeprav prav prijetne.

Iris Mulej, ki je že tik pred porodom, je namreč konec tedna pripravila sobico za malo Isabello in za vse poskrbela sama. Pa ne zato, ker ji njen Admir ne bi želel pomagati, pač pa je tega, da je sama svoj mojster, vajena že od otroštva. 

"Že od nekdaj sem bila sam svoj mojster. Z mami, ki je bila sama za vse, sem kot mala in kasneje sama, sestavila kup pohištva, prebelila kar nekaj sten, popravila marsikatero domačo napravo, itd. Ampak, ko je bilo sedaj potrebno pripraviti sobico za Isabello, dragemu nisem pustila blizu. Sorry Admir Barčić, tvoja draga zmore, hehe? In to mi je bil res največji užitek, prebeliti stene, prebarvati določene stvari v roza in sestaviti zibko za Isabello … kar meditirala sem zraven," je zapisa Iris, ki je nekaj fotografij končnega rezultata delila tudi z nami.

Lepotica je sobico za malo princesko uredila v Ljubljani, kjer z Admirjem, ki sicer dela v Budvi, tudi živita in bosta ostala še vsaj nekaj mesecev po porodu. Iris je tudi že izbrala porodnišnico, kjer bo rodila, a ker si želi nekaj zasebnosti, tega podatka z mediji ne bo delila. 

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.