Slovenija
39 ogledov

Nič več Ponosni nase

Oglas slovenske vojske Žurnal24 main
Slovenska vojska išče nov slogan. Nagrade za tri najbolj izvirne ideje: polet s helikopterjem, plovba z ladjo in preživetje dneva z vojaki.

"Vabimo vas, da se nam pridružite pri oblikovanju slogana, ki bo predstavljal Slovensko vojsko." Tako v oglasu z naslovom Išče se sporoča ministrstvo za obrambo (Mors). Natečaj zahteva, da slogan vsebuje pet besed. Med zamislimi, ki jih bodo na ministrstvu prejeli do 10. decembra, bodo tri najboljše nagradili s poletom s helikopterjem, plovbo z ladjo in preživetjem dneva z vojaki.

Sicer pa se verjetno še vsi spomnite slogana V službi domovine, ki je med letoma 2004 in 2005 v okviru celovite oglaševalske kampanje, ki jo je pripravila agencija Studio Marketing JWT, v vojsko vabil nove poklicne vojake. "V vsako službo moraš priti točno, v vsaki službi lahko dobiš pisarno, v vsaki službi so krizni sestanki, v vsaki službi lahko dobiš službeno vozilo, v vsaki službi si odvisen od sodelavcev, v vsaki službi lahko napreduješ, v vsaki službi so službena potovanja, v vsaki službi so nadure, v vsaki službi moraš reševati situacije, ampak samo v eni službi služiš domovini. Slovenska vojska, v službi domovine," so pozivali v videu, ki si ga lahko ogledate spodaj. Leta 2008 so nove kadre iskali s sloganom Ponosni nase.

Komentarjev 6
  • dragec 07:07 20.november 2012.

    NOVI SLOGAN - UKINITE VOJSKO!!!

  • matjazt 12:16 19.november 2012.

    Rekrutov je več kot dovolj. Je že težko, da prideš v vojsko

  • feferon 11:13 19.november 2012.

    Evo vam ga!UNCLE JJ WANTS YOU!