Slovenija
174 ogledov

Iščejo deset pastirjev

Eko resortu pod Veliko planino Palmieri
Družba Palmieri iz Trzina išče deset pastirjev za delo v Eko resortu pod Veliko planino.

"Pridružite se naši ekipi in postanite pastir v Eko resortu pod Veliko planino," v družbi Palmieri iz Trzina vabijo na Facebookovi spletni strani. "Izbrali bomo deset kandidatov, ki bodo lahko delali z nami dva, tri ali štiri tedne, v katerem koli letnem času, od septembra 2016 dalje."

Jeseni naj bi zaživelo ekološko naselje

Palmieri v kraju Godič v bližini Kamnika načrtuje novo ekološko turistično naselje Eko resort pod Veliko planino, v katerem bodo gostom na voljo glamping hišice v stilu pastirskih koč na Veliki planini. 

V prvi fazi, ki naj bi bila zaključena do septembra, naj bi zgradili 24 glamping koč za štiri osebe in postavili devet glamping šotorov za dve osebi, v naslednjih letih pa naj bi jih dodali še okoli 40. 

V naselju bodo v enakem stilu zgradili tudi večji osrednji objekt in kopijo cerkvice Marije Snežne z Velike planine. 
Sanjska služba, ki jo ponujajo, čaka na deset kandidatov s celega sveta. Njihova naloga bo skrb za živali, vodenje aktivnosti in delavnic za otroke, urejanje samooskrbnega vrta, welnessa in naravnega plavalnega ribnika. 

Pričakujejo ljubezen do otrok, narave in živali

Od kandidatov pričakujejo ljubezen do otrok, narave in živali, dobre komunikacijske sposobnosti in delovno etiko ter znanje angleščine ali katerega koli drugega jezika. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:00 24.marec 2016.

    Zadeva je enostavna ! Vsi tisti,ki so prišli v poslanske vrste iz štale naj gredo nazaj kamor spadajo.