Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Iščejo moškega, ki krade po počivališčih

Vozniki tovornjakov opozarjajo na slabe razmere. Daša Purgaj
Na počivališču Dul je neznan moški, ki se vozi z osebnim avtom Audi črne barve z nemškimi ali bolgarskimi registrskimi tablicami, izvedel več drznih tatvin

Novomeški policisti svarijo pred neznanim moškim, ki je na avtocesti izvedel več drznih tatvin. Nazadnje je bil "na delu" danes ob 8.10 na počivališču Dul. Vozi črn audi z nemškimi ali bolgarskimi registrskimi tablicami. 

Policija naproša vse, ki bi imeli o storilcu kakšne informacije, naj to sporočijo na številko 113. 

Drzne tatvine vse pogostejše

V zadnjem času se je strmo povečalo število drznih tatvin na avtocestah in avtocestnih počivališčih. Običajno neznanci s civilnim vozilom na počivališčih zamotijo oškodovance zaradi domnevne nepravilnosti na vozilu ali pa jim ponudijo pomoč pri menjavanju pnevmatike in jih medtem okradejo.

Pojavljajo se tudi primeri, ko jih z roko ustavljajo kar na avtocesti ali vozijo pred ali za njimi in jih znova opozarjajo na domnevno napako na vozilu oziroma najdejo izgovor, da gredo voznik in potniki iz vozila, kar izkoristijo za krajo torbic in drugih predmetov, ki se jim zdijo vredni. 

Policisti svetujejo, naj se incident čim prej prijavi policiji, saj je tako več možnosti za izsleditev storilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.