Avto
56 ogledov

Iščejo mlade nadarjene dirkače

Boštjan Logar PR
Vsi mladi ljubitelji avtomobilskega športa do 25 let, ki bi si želeli tudi sami aktivno poizkusiti v dirkanju za volanom, imajo priložnost prijave na izbor Racestar in s tem udeležbo na dirki na Slovaškem.

Zveza za avto šport Slovenije AŠ 2005 je namreč med organizatorji mednarodnega natečaja, v katerem se iščejo mladi nadarjeni talenti. 25 najboljših izmed slovenskih tekmovalcev se bo na začetku aprila pomerilo z vrstniki iz Nemčije, Avstrije, Slovaške, Češke, Madžarske in Švice.

Nagrade za najboljše so več kot atraktivne, saj 1. mesto prinaša sponzoriranje kompletne sezone v tekmovanju formula 1400, 2. mesto v Suzuki Swift Cupu, tretje mesto pa v Twingo Cupu. 

15 najbolje ocenjenih udeležencev te akcije si bo sicer pridobilo brezplačno enourno testiranje novega dirkalnega avtomobila Twingo Cup na omenjenem dirkališču, najboljša dva slovenska udeleženca pa še s po eno brezplačno uporabo dikalnega twinga s kompletnim servisom in strokovno pomočjo na eni od dirk novega mednarodnega tekmovanja Twingo Cup. 

In kako na Slovaško?

Prijaviti se je mogoče med 12. 1. in 26. 2. Po prijavi in plačilu prijavnine se morajo interesenti do 27. 2. na karting dirkališču v ljubljanskem BTC pomeriti v vožnji na čas, nakar za najboljše sledi usposabljanje in nove kvalifikacije. Med drugim se bodo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pomerili v obvladovanju dirkalnega avtomobila. 25 najboljših bo lahko spakiralo kovčke. Več informacij na spletni strani organizatorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.