Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Iskala zmenek in zaslovela

kako najti zmenek za poroko Žurnal24 main
Film Kako najti zmenek za poroko posnet po resničnih dogodkih.

Brata Mike (Adam Devine) in Dave (Zac Efron), velika žurerja, na spletu objavita oglas, s katerim skušata najti spremljevalki za sestrino poroko na Havajih. Oglas si ogleda neverjetno veliko ljudi; odziv je tako številčen, da morata fanta za kandidatke prirediti avdicijo. Spoznata sta prijetna dekleta, sitna dekleta, čudaška dekleta, paranoična dekleta, bojno nastrojena dekleta, dvojčici, ki sta videti kot fanta, dekleta, ki so dejansko fantje … Spoznala sta tudi Tatiano in Alice (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), ki sta precej bolj premeteni od njiju, pa tudi hujši žurerki sta.

Posneto po resnični zgodbi
Ko sta resnična brata Mike in Dave Stangle 13. februarja 2013 na objavila oglas, sta bila nad odzivom silno presenečena. Dobila sta na tisoče odgovorov in kmalu pritegnila pozornost cele Amerike; svojo domiselno taktiko za zmenke sta razlagala Mattu Lauerju v oddaji Today in Andersonu Cooperju na mreži CNN. "Takrat sva dojela, da sva dejansko v središču pozornosti in da sva prvič v življenju kul. Kakšen mesec sva hodila samo na zmenke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.