Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Prečesavanje terena prekinili, voznika Stanka Brajerja iščejo naprej

Stanko Brajer policija.si
Pogrešanega voznika tovornega vozila, ki je bil vpleten v hudo prometno nesrečo na primorski avtocesti, še vedno niso našli. Iskanje bo policija nadaljevala, vendar ne na terenu.

"Iskanje na terenu so policisti zaključili. Kot smo že poročali, so policisti podrobno pregledali širše območje, kjer je izginil oz. kjer bi lahko omagal, pri čemer so včeraj našli nekaj njegovih osebnih predmetov," za Žurnal24.si pove Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave.

Nekaj sto metrov od mesta prometne nesreče so našli pas in obuvala, vodniki psov pa so sled nato potegnili do Loke, od tam pa proti Rakeku, kjer se je sled spet izgubila.Včeraj je pogrešanega 50-letnega Stanka Brajerja iskalo več kot sto ljudi.

"Njegove osebne predmete so našli pri Konopljinem breznu. Sled je nato tekla do železniške postaje na Planini, nato vzdolž proge še kakih 500 metrov, potem pa se je sled izgubila," pojasnjuje Ciperle Adlešičeva. Po sledi izginulega voznika tovornjaka so šli policisti s psi vodniki.

Dodaja, da zdaj policiji na območju Ivanjega sela, Laz in Rakeka opravljajo razgovore z ljudmi in opravljajo ostala preiskovalna dejanja, medtem ko akcije iskanja osebe na terenu, tako imenovanega prečesavanja terena, policisti več ne izvajajo.

"Ne vemo, kaj se je zgodilo na mestu, kjer se sled izginila. Lahko da ga je prišel kdo iskat, ne vemo. Iskanje pogrešanega se nadaljuje," še doda Ciperle Adlešič.

Odvisno od zbranih obvestil se bodo policisti odločili kako naprej.

Komentarjev 18
  • KOJAK 07:32 17.julij 2015.

    Dokumenti in telefon so bili v vozilu, našli so en natikač. Glede prič pa imaš očitno povezave s policijo da vse veš.

  • 4krogci 21:40 16.julij 2015.

    mozno je vse. glede da so po poti nasli odvrzene dokumente,pas,obutev (kdo za boga je tolk neumn da se na kraskih tleh sezuje in gre bos naprej???) skratka kot da je nekdo namerno stvari tam pustil za zavajanje. Tko in ...prikaži večn tko ga pa noben od pric ni opisal oz potrdil da je bil res on.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 21:16 16.julij 2015.

    ne bi se čudil, če je človek naredil samomor,nekateri bolj občutljivi ljudje nesreč s smrtnim izidom za katere smatrajo,da so sami krivi enostavno ne morejo prenesti.