Slovenija > Črna kronika
53 ogledov

Istrska vola poškodovala štiri ljudi, tudi Slovenko

Vol 24sata
56-letna Slovenka je stala med živalmi, da bi se z njimi fotografirala. Fotografije so jo stale obiska v bolnišnici in več poškodb.

Do dogodka je sinoči prišlo v kampu blizu naselja Tar v Istri; 68-letni domačin je upravljal z vozom, v katerega sta bila vprežena dva istrska vola. 20-letna delavka kampa je goste povabila, da pridejo bližje in si jih ogledajo.

Med njimi je bila tudi 56-letna Slovenka, ki je stopila med vola, da bi se tako fotografirala. Vola sta začela nekontrolirano vleči voz, pri čemer sta poškodovala tako slovensko gostjo kot domačina, za nameček pa še delavko kampa in 46-letnega gosta iz Avstrije. Vsi štirje so poškodovani.

Vole so uspeli zaustaviti komaj policisti, piše portal 24sata. Slovenko in domačina so reševalci odpeljali v pulsko bolnišnico, ostalima dvema pa so pomoč nudili v ambulanti v Poreču.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 00:47 20.julij 2016.

    Govedo prepoznava tujce po vonju in ko jim ta ni všeč , všeč jim ni pa NOBEDEN razen lastniškega , postanejo napadalni in zato se ne približujte neprivezanem govedu. !!! Ravno zaradi tega , ko vas želijo prej ovohati ...prikaži večti , mislite da so miroljubne. Niso in tudi nobenega znaka sovražnosti prej ne oddajo. Konj da ušesa nazaj in takoj veš kolk je ura , govedo je pa firbčno !

  • nergač 13:59 19.julij 2016.

    "...odpeljali v pulsko bolnišnico,"B.B. saj bi kaj rekel, pa se raje zadržim.

  • Avatar Leon
    Leon 13:01 19.julij 2016.

    Pač ovce in voli niso ravno par .............