Magazin > VIP
127 ogledov

Italijanska misica na televiziji razkrila svoj iznakaženi obraz

Gessica Notaro
1/3
Instagram
Gessica Notaro je nekdo napadel s kislino. V ječi na sojenje čaka njen bivši fant.

Gessica Notaro, ki je nekoč tekmovala na lepotnem izboru Miss Italije, je v oddaji Maurizia Costanza razkrila svoj obraz, ki ga je iznakazila kislina. Napad naj bi izvedel njen bivši fant, ki dejanje sicer zanika. Trenutno v ječi čaka na sojenje. "Hočem, da vidite, kaj ste mi storili. To ni ljubezen,“ je povedala Gessica, ki je bila po napadu januarja dva meseca "zaprta“ v bolnišnici. Zdravniki so namreč omejili obiske, da bi jo zaščitili pred okužbami. "Medtem ko je kislina razžirala moj obraz, sem na kolenih molila. Boga sem prosila, naj vzame mojo lepoto, a mi pusti vsaj vid,“ je povedala 27-letnica, ki jo čaka več lepotnih posegov, a šele čez kakšno leto, saj še ni popolnoma okrevala.

"Ne živim več tako kot nekoč. Ne smem na sonce, ves čas moram nositi masko, ves čas me boli obraz. Denar zapravljam samo še za zdravila. Vsake pol ure potrebujem kapljice za oči, svojo kožo moram ves čas vlažiti. Ne morem opravljati svoje službe, ker ne smem v vodo,“ je še razložila Gessica, ki kljub tragediji optimistično zre v prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.