Magazin > VIP
33 ogledov

Iva in Aljoša postala starša

teden mode Iva Krajnc Aljoša Bagola Anže Petkovšek
Igralka Iva Krajnc in oglaševalec Aljoša Bagola sta danes postala starša.

Štorklja, Aljoša Bagola | Avtor: Facebook Facebook
"Sofia je prispela," je svojim prijateljem na Facebooku sporočil kreativni direktor oglaševalske agencije Pristop Aljoša Bagola in sporočilo pospremil z znakom štorklje ter dojenčka (na fotografiji). Tako za Aljošo kot za njegovo srčno izbranko, igralko Ivo Krajnc, je to prvi otrok.

Da sta igralka in oglaševalec par, se je začelo šušljati v začetku leta 2010, letos pa sta svojo ljubezen okronala z naraščajem. Aljoša je veselo novico objavil malo pred poldnevom, na Facebooku pa so mu že čestitali številni, med njimi tudi domači estradniki.

"Čestitke!!!! Ko bo zrasla, jo bomo pa pri nas crkljali in šminkali in lepotičili! In vse prijateljice bo pripeljala k nam, da bodo praznovale pravljični rojstni dan s kroncami na glavi ob lakiranju nohtkov in plesanju plesa Princesk! Uf, kaj vaju še čaka, Iva in Aljoša! Roza pravljični svet! Uživajte in ostanite zdravi! In srečni! Objemček," je zapisala vizažistka Martina Vrhovnik. Tako pa se z Aljošo in Ivo veseli vsestranska Marlenna: "Jupiiiii, čestitke obema!!! Cmokaaaaa ... princeski pa welcome (dobrodošlico)."

Mladi družinici iz srca čestitamo tudi v našem uredništvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.