Magazin > VIP
104 ogledov

Iva končno spregovorila o nosečnosti

Iva Krajnc Mediaspeed.net
Lepa igralka Iva Krajnc je z nami spregovorila o otroku, ki ga z Aljošo Bagola pričakuje poleti.

Da je Iva Krajnc v veselem pričakovanju, smo pisali že januarja, novičko pa nam je potrdila šele konec februarja, a nam kaj več ni želela zaupati. No, zdaj pa smo od simpatične igralke končno uspeli izvedeti, da je že v petem mesecu nosečnosti, s parterjem Aljošo Bagola pa se otroka zelo veselita. "To je eno čisto posebno doživetje. Nisem si predstavljala, da bom tako vesela."

Nosečnica kar žari od sreče, tudi splošno počutje je zelo dobro, pravi. "Počutim se dobro, moram reči, da res v redu, presenetljivo. Mislila sem, da bodo kakšne težave, ampak je res v redu." Spola otroka zaenkrat še ne vesta, a ga hočeta izvedeti. "Malo moramo še počakati, še kakšne tri tedne." Iva nam je ob tem še razkrila, da ju je z Aljošo otrok presenetil, a sta si ga malce tudi želela. Nanj se še ne pripravljata, saj sta zelo vraževerna, dodaja. "Ravno zato se zelo izogibava intervjujem v zvezi z naraščajem. Dokler še ni spečeno, takrat še ni gotovo, pravim jaz (smeh). Kasneje bo veliko lažje."

Za konec nam je še povedala, da si oba želita veliko družino, je pa v šali dodala, da ji leta tega najbrž ne bodo dopuščala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.