Svet
104 ogledov

Ivana Pernarja na tramvaju ujeli brez vozovnice

Ivan Pernar v tramvaju Youtube
Hrvaški poslanec Ivan Pernar se je v soboto vozil z zagrebškim tramvajem. Prepir s potniki je postal pravi hit.

Poslanca stranke Živi zid, ki je pred časom odkorakal iz znane oddaje V nedeljo ob dveh, so, kot je mogoče razumeti s posnetka, ujeli brez vozovnice, potniki pa so bili zaradi tega besni. 

 

"Vi ste frajerka, ker meni to govorite, povejte to Plenkoviću (predsedniku vlade, op. a.)," je dejal Pernar.

"Plenkovića ni v tramvaju," mu je odgovorila potnica. "Pa kakšnemu Plenkoviću, plačaj karto," ga je napadel drugi potnik. "Jasno, Plenković se ne vozi s tramvajem," je nadaljeval Pernar. 

 

Na drugem posnetku se slišijo te izjave. "Terorizirajo ljudi, ki nimajo za karto, a tem, ki so pokradli celo državo, nihče nič."

"Ali vas ni sram od te države prejemati plačo," je Pernarja vprašal jezni potnik. "Zavzemam se za brezplačen javni prevoz, vi ste za to, da se plača," je odgovoril vidno nervozen Pernar. 

"Vi ste zašli v politiko, ubogi ljudje, ki so vas volili, tudi v tem tramvaju so," mu je odgovoril potnik. 
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Boris Odreitz 20:51 25.november 2016.

    prpa popi vi nacisti niti ne pomislite na javni prevoz. Vaša skrb je samo nacionalno sovraštvo , rasno, versko in še kaj. Taki pa si ne zaslužite drugega kot likvidacijo !

  • MihaPu 18:44 21.november 2016.

    Hrvati ga bodo poskušali očrniti na tak način kot so hoteli Assange-a ko je govoril resnico. Podtikali mu bodo marsikaj, saj jim je trn v peti. Živel Ivan Pernar, še na mnoga leta, ne predaj se in razkrinkaj to bando pokvarjeno!

  • LukaMB 15:28 21.november 2016.

    Bravo Jožica, se strinjam. Hrčki mislijo da so od boga dani in da so nedolžni v vsaki stvari. To je zato ker jih njihov hdz poneumlja in jih dela v lutkice na katerih si zbirajo politične točke in vedno igra ...prikaži več na karto sovraštva do sosedov in podobno. Kot sem videl v veliko oddajah gospodu Pernarju niso dovolili reči svoje mnenje in izvajali represijo nad njem, kmalu lahko pričakujemo da ga bodo fentali, zato ker si ne upajo pogledati resnici v oči.