Šport
349 ogledov

Kostelićev sin ukradel šov na spletu

ivica kostelić Facebook
Življenje Ivice Kostelića se počasi vrača v stare tirnice.

Najboljši hrvaški alpski smučar Ivica Kostelić je saniral poškodbe po grenlandski avanturi, v kateri je utrpel hude ozebline, in že drvi novim izzivom naproti.

Hrvat se je zaradi resnih posledic ekstremnega podviga s slovenskim ultramaratoncem Mihom Podgornikom zdravil s pomočjo hiperbarične komore in jo na srečo odnesel brez hujših posledic.

Ivica Kostelić z družino | Avtor: Profimedias Profimedias
Kostelić v teh dneh preživlja čas z družino in krepi svojo fizično pripravljenost. Na treningu se mu rad pridruži tudi njegov dve leti in pol star sin Ivan, ki z očetom trenira na mestu, kjer sta se pod vodstvom Anteja Kostelića kalila tako Janica kot Ivica, oba serijska osvajalca največjih odličij v belem cirkusu.

"Jabolko ne pade daleč od drevesa," je zapisal Kostelić, ki na posnetku dviguje deblo, sin pa ga pri tem pridno posnema. Posnetek je navdušil njegove sledilce in generiral več kot 10.000 všečkov oziroma 200 delitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.