Magazin > VIP
27 ogledov

Ivica: "Nočem biti v stikih z bivšim"

ivica Planet TV
Nekdanja barovka Ivica o svoji restavraciji in ločitvi od hčerkinega očeta.

Ivico je Slovenija imela možnost spoznati že prej, saj je Velenjčanka sodelovala tudi v šovu Kmetija: Nov začetek. Več o tem TUKAJ.

V šovu Bar in tudi po svojem odhodu iz šova je bila do svojih sotekmovalcev zelo kritična, tudi zato, ker sama dobro ve, kako je treba voditi gostinski lokal.

Ko je bila njena hči Dolores, ki smo jo lahko prav tako videli v Baru, a le za kratek čas, saj je morala zaradi smrti v družini oddajo predčasno zapustiti, stara 8 mesecev se je z možem preselila v Čikago, kjer sta odprla restavracijo z balkansko prehrano. "Vodila sva jo približno štiri leta. Na začetku sva imela gradbeno podjetje, ker pa sva si oba želela gostilne, sva se potem, ko so blizu naju prodajali lokal, odločila za nakup. V Ameriki je jugoslovanska hrana še vedno popularna. Stregli smo vse - od čevapčičev, lepinj in dunajskih zrezkov. Imela sva tudi glasbo v živo. Vse je bilo domače. V Čikagu živi veliko Balkancev, zato je bila restavracija uspešna,” je za Žurnal24 povedala Ivica, ki je v restavraciji poprijela za vsako delo. "Poleg vodenja gostilne sem tudi pomagala natakaricam, ko je bilo to potrebno. Nosila pijačo, čistila in kuhala.“

A ameriške sanje niso dolgo trajale. "Z možem sva se razvezala, ker nihče od mojih domačih ni želel priti v Ameriko. Zato sem se vrnila,“ pravi Ivica, ki z bivšim možem nima stikov: "Z bivšim nisem v nikakršnih stikih. Ločitev je bila zelo težka, zato z njim niti nočem biti v stikih.“

Komentarjev 1
  • Koka 14:51 04.maj 2015.

    Od kdaj v Sloveniji pišemo, "piši kao što govoriš" ??? Čikago ali Chicago ??? Razen če je na Štajerskem kakšna vas z imenom Čikago, pa tega ne vem ;))