Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Ivona in Sanja sta ga rotili, naj ostane

ivona, sanja, joel Planet TV
Joel je hotel zapustiti šov.

Prepir med Ivono in Joelom zaradi njene trditve, da sta seksala, in njegove izjave, da bo namesto nje podprl Tanjo, se je nadaljeval ves dan. Zvečer si je Joel privoščil nekaj kozarčkov in sklenil, da bo zapustil šov. "Grem ven, ker tega ne potrebujem. Tebe sem fu***, tebi sem kradel …,“ je izjavil mladenič.

Ivona in Sanja sta takoj pritekli za njim in ga rotili, naj ostane. "Sanja, zakleni ga,“ je kričala Ivona, Sanja pa je Joelu zagrozila, da ga nikoli več ne bo pogledala, če bo spakiral kovčke.

"Sam ne ve, kaj hoče. On, Ivona in Črt, so, kadar pijejo, najbolj težki. Z njimi debatirati … Prej boš v Afriki našel sibirskega medveda, kot se z njimi dogovoril,“ je situacijo pozneje pokomentirala Sanja.

Ivona ne ve, kaj je seks?

Ivona je trdila, da sta imela z Joelom v avtu, na stranišču, v spalnici in v omari spolne odnose. To je včeraj med pogovorom z Emijem zanikala. "Lupčkala sva se in otipavala, nisva seksala,“ je povedala lepotička in dodala, da bo še premislila, ali se bo z Joelom zunaj družila. "Zelo me je prizadel. Dvomim, da bo kaj drugače, ko pridem ven.“

Komentarjev 1
  • Mrcina 09:26 07.maj 2015.

    Pa naj gre domov ! Saj ne bo nič škode zaradi tega.