Magazin > VIP
78 ogledov

Ivona v hudih bolečinah

Ivona Pavlovič Facebook
Barovka Ivona je povedala, da so se bolečine pojavile en dan po lepotni operaciji.

Barovka Ivona je pretekli teden prestala operacijo prsi, ki je trajala 45 minut. Zdaj je ponosna lastnica D košarice, a morala je spoznati, da je treba za lepoto včasih res (po)trpeti.

Dan po operaciji so se namreč pojavile bolečine. Za Novo je povedala, da je bila odvisna od mamine pomoči. Brez nje se ni mogla dvigniti iz postelje, odpreti vrat, mama jo je morala celo hraniti. Bolečine so bile tako hude, da se Ivona boji tudi kihanja in kašljanja.

Morda operacija sredi poletja ni bila najbolj pametna ideja, saj je Ivona morala ves čas nositi kompresijski nedrček – tudi pod prho. "Prvi teden se lahko namreč umivam le do pasu, na predelu prsi pa se lahko previdno obrišem,“ je dejala za tabloid.

Kljub vsem težavam pa Ivoni verjetno ni žal, da se je odločila za poseg. Kot je za Žurnal24 povedala, si je večjih prsi želela že dalj časa.

Preberite še: Takšne so sedaj Ivonine prsi

Komentarjev 8
  • allstarr111 15:41 24.julij 2015.

    Evo dok se dude ne unesejo lahko za nekej časa postane fluffer punca, poznam osebno fotografa in režiserja ki dela za adult industrijo, in ja punca bi delala vedno oblečena, tako da neb kdo mislu da gre za snemanje pornografskih ...prikaži več prizorov. Njeno delo je v backstageu pač pomoč pri maski, ter da so korenjaki pripravljeni ko je treba.

  • Jagijagi1 15:33 24.julij 2015.

    Baba zmešana!"

  • alibaba 13:14 24.julij 2015.

    In kdo je sploh ona?