Magazin > Film & Glasba & TV
206 ogledov

Ivonin bivši objavil gole fotografije

Ivona bar Facebook
Barovki Ivoni je nekdanji fant na Facebook objavil gole fotografije.

Ivona je bila vsa iz sebe, ker je njen nekdanji fant na uradni Facebook profil Barovka Ivona objavil njene gole fotografije. Na to so jo opozorili fantje iz Bara, takoj ko so to opazili. Nova vodja moške ekipe je bila zaradi incidenta vsa iz sebe in ni vedela, kaj naj naredi.

Pri zagati je je pomagal Črt, ki je sliko z njenega profila tudi zbrisal. Moralno oporo pa sta ji nudili Tanja in Vita, čeprav je Ivona priznala, da je najbrž ne razumeta.

Je ta, ki je objavil fotografije, ta isti fant, ki jo je tudi pretepal?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Margity Tedea 09:14 12.april 2015.

    Karkoli je objavili nk dorkoli je to bil,, ga je media whore za to gotov sama zaprosila. Morda celo producenti glupe oddaje, v kateri ona "nastopa", pa katerakoli slaboumna oddaja to že je, celo sami organizirali objavo. Vedno ...prikaži več je tako. In bolj ko si neumen in nesposoben, bolj se sam sebi zaradi prostituiranja v medijih zdiš pomemben. Taki osebki, ki jim niti presaditev možganov ne bi nič pomagala, saj možganov preprosto ne bi znali uporabljati, ker tega niso vajeni, ne razumejo, da če ne bi bili najbolj bedni luzerji na svetu, se v takih oddajah niti ne bi hoteli pojaviti.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:37 09.april 2015.

    Baba je blont,kdo pa lahko upravlja z njenim profilom,če ona to noče?To je samo predstava za gledalce in glasovalce!

  • jakec1575 22:28 08.april 2015.

    Če je šlo za izsiljevanje je to predvsem kaznivo dejanje. Pa tudi sicer je zadeva zrela za civilno in tudi kazensko tožbo. Ta neznanka ni javna osebnost. Glede moškosti posameznika, ki tako stvar pa raje ne bi. Je sramota za ...prikaži več spol. Ne glede na to, kaj na bi ta punca storila. Ne vem niti me zanima. Čisto preveč je tega in čas je da se ljudi malo opali s tožbami.