Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Ivono fant pretepal

ivona Planet TV
Tekmovalka šova Bar je razkrila, da jo je fant pretepal.

Ivona se je včeraj razgovorila in nekaterim sotekmovalcem priznala, da je bila v zvezi z nasilnim fantom. "Jaz sem pospravljala, on pa je hodil naokoli in se kur***. Potem pa pride domov in me razbije,“ je izjavila lepotička in dodala, da si je pred resnico dalj časa zatiskala oči. "Ko imaš eno osebo tako rad, misliš, da bo bolje,“ je še povedala Ivona in dodala, da jo je fant tako hudo pretepal, da je bila videti kot Mike Tyson.

Ivona, ki je na srečo le spoznala, da si zasluži boljšega moškega, je na koncu pogovora v svojem naivnem stilu izustila še nekaj besed, ki so verjetno zbodle marsikatero žensko, ki je ali je bila v podobni situaciji kot ona. Izjavila je namreč: "Ne bi rekla, da bi bila neka zatežena ženska in mu ne bi dala dva tedna. Potem bi to še razumela.“

Oh, Ivona ...

Komentarjev 3
  • antitrust 16:21 26.marec 2015.

    Haha, brez razloga jih dobi zgolj 5% bab, pa še to od pijancev.Ostale se pa gonijo, gobcajo ali pa izvajajo psihičen pritisk na dedca.

  • 4krogci 09:31 26.marec 2015.

    "pospravljala sem in je prišel domou in me razbil" ???? Hm nevem če je lih pospravljala, saj ji je še za v Bar mama spakirala kufr!!

  • kapibara 09:14 26.marec 2015.

    Jest sem "prjatlu" hčere rekel, da lahko položi roko na njo, samo v primeru, ko jo boža.. !! pokazal sem mu pa količek.. !!