Slovenija > Črna kronika
157 ogledov

Iz lekarne odnesli več tisoč evrov

Vlom Profimedias
Neznanci so vlomili v lekarno v Kobaridu. Prilastili so si manjšo vsoto gotovine in večjo blagajno.

V noči s srede na četrtek so neznanci vlomili v lekarno v Kobaridu. Vlomili so skozi vhodna vrata, pregledali notranje prostore objekta in si prilastili manjšo vsoto gotovine. Med pregledovanjem prostorov so našli večjo blagajno, ki so jo odpeljali s seboj. 

S kraja so se odpeljali z ukradenim osebnim avtomobilom, ki je bilo pred vlomom parkirano pred eno od stanovanjskih hiš na Kobariškem. 

Blagajno so kasneje našli v bližnji okolici. Nepridipravi so jo nasilno odprli in si iz nje prilastili gotovino. V blagajni je bilo nekaj tisoč evrov. Na kraju so policisti našli tudi ukradeno osebno vozilo. 

O primeru so obvestili preiskovalnega sodnika in pristojno državno tožilstvo. Policisti PP Bovec nadaljujejo s preiskavo. Ob tem vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli kakršne koli koristne informacije, prosijo, da to sporočijo policistom PP Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec, 05/389 68 50, elektronska pošta: pp_bovec@policija.si) oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Policija ob tem opozarja tudi na ustrezne samozaščitne ukrepe. Ljudje naj bodo pozorni na sumljive osebe in vozila. V primeru vlomov ali tatvin naj nemudoma pokličejo policijo in naj se na prizorišču ne dotikajo ničesar, da ne bi poškodovali ali uničili sledi. Če vidite storilca, si poskušajte zapomniti čim več o njem (zunanji videz) in v katero smer je pobegnil. 

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    Vzemi tam kjer imajo.