Šport > Nogomet
21 ogledov

Iz Olimpije: "Imamo direktorja!"

(Domžale - Olimpija) prva liga marijan pušnik Anže Petkovšek
Po suvereni zmagi proti Krškem (5:0) so v taboru NK Olimpija obračunali še z "rumenimi" mediji, ki so na mesto športnega direktorja ustoličili Mladena Rudonjo.

"Kljub novi prepričljivi zmagi nogometašev Olimpije, ki so v Stožicah z visokih 5:0 odpravili moštvo Krškega, se je na enem od rumeno obarvanih spletnih portalov pojavila informacija, da bodo zeleno-beli do konca tekočega tedna dobili novega športnega direktorja," so v uvodu izjave za javnost zapisali Ljubljančani.

"Avtor članka je navedel ime Mladena Rudonje, kar pa ne drži! V NK Olimpija Ljubljana je po izjemnem začetku sezone in navdušujočem nizu zmag vzdušje na najvišji možni ravni. Tako v slačilnici, kjer vajeti čvrsto v svojih rokah drži glavni trener Marijan Pušnik s sodelavci, kot tudi v klubskih prostorih, kjer se bodo v naslednjih dneh začele izvajati obsežne marketinško-promocijske aktivnosti za prvo četrtfinalno pokalno preizkušnjo s Celjem (21.10.) in večni derbi z Mariborom, ki bo na sporedu tri dni kasneje (24.10.). Predsednik ŠDNK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je zelo zadovoljen z delom vseh deležnikov, ki so vsakodnevno vpeti v klubsko dogajanje. Še posebej pa poudarja rezultatsko uspešnost, za katero sta najbolj zaslužna prav generalni direktor Ranko Stojić in glavni trener Marijan Pušnik s sodelavci."

"Reprezentančni premor prihaja ob pravem času, saj bodo Ljubljančani še bolj strnili svoje vrste v želji in upanju, da se zaključek jesenskega dela državnega prvenstva odvije po njihovih pričakovanjih. V 13 prvenstvenih krogih so zmaji zbrali zavidanja vrednih 29 točk z impresivnim razmerjem med doseženimi in prejetimi zadetki (36:8), kar je le še okrepilo samozavest kapetana Andraža Šporarja in druščine, ki se za tovrstnimi insinuacijami oziroma lažmi ne ozirajo," so še dodali in dopis zaključili z besedami: "NK Olimpija Ljubljana ima svojega direktorja! Ranka Stojića."

Pred večnim derbijem še Koper in Celje

Trener zmajev Marijan Pušnik pa kljub reprezentančnemu premoru že razmišlja o nadaljevanju  prvenstva in obračunih četrtfinala pokala: "Zagotovo se bo Luka Koper želela odkupiti pred svojimi navijači za visok poraz v Mariboru. Tisti, ki me sprašujejo za derbi, pa odgovarjam, da o Mariboru niti pod razno ne razmišljam. V moji glavi je trenutno načrt dela do tekme v Kopru, nato pride na vrsto pokalni obračun s Celjem, šele po 21. oktobru bomo razmišljali o večnem derbiju."

"Ne smemo pozabiti na začetne napovedi, ki niso bile najboljše. Vsaj kar se Olimpije tiče. In prav tako ne smemo niti v enem trenutku pomisliti, da smo že nekaj naredili. Moramo gledati iz tekme v tekmo, želeti si napredka na vseh ravneh, kot posledica vsega naštetega pa bodo prišli tudi uspehi. Moram poudariti, da z velikim zadovoljstvom delam v Olimpiji, fantje pa se maksimalno trudijo, da izpolnijo lastna in pričakovanja strokovnega vodstva. Nikamor ne smemo hiteti, saj se nam lahko hitro maščuje," ja zaključil Pušnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.