Magazin > Lepota & telo
79 ogledov

Izbor čevlja pove veliko o vaši osebnosti

Ženski čevlji Profimedias
Izbira obuvala je del vsakdana, a vseeno razkriva del naše osebnosti.

Vrtoglave petke

Enostavna eleganca, ki je večna, nam nudi stabilnost in nov val samozavesti. Ta model čevlja oddaja valove večne elegance in popolne samozavesti. Ženska je prepričana v svoja dejanja in se ne pusti spreminjati. Ve, kaj si želi in česa ne.

Nizke petke

Čevlji, ki imajo petke visoke do 7 centimetrov, naj bi bili čevlji z nižjo peto. To so ženske, ki z diskretnostjo skačejo iz vsakdanjega dekleta v elegantno damo, ki je hkrati tudi igriva.

Poln podplat

Prvič so se čevlji s polnim podplatom pojavili v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa se ponovno vračajo na modne brvi in na ulice. Za te čevlje se največkrat odločajo ženske, ki so seznanjene s svojo moško stranjo osebnosti in imajo rade stabilnost. Ta ženska ne verjame v rek, da je za lepoto treba potrpeti. Rada ima preprost stil in udobje.

Platforma

Salonar ali sandal, ki ima platformo je čevelj, ki ga izbere ženska, ki je družabna, odprta, energična in spontana.

Nizek čevelj

Čeprav so visoke pete tiste, ki nam vlivajo dodatno samozavest, so čevlji brez pete najbolj uporabni, saj naj pripeljejo od točke A do točke B brez težav in bolečin. Tudi takšni čevlji odražajo samozavest, saj ženska v nizkih čevljih ne potrebuje umetne višine, da bi bolj verjela sama vase. Ženstvenost ravnih čevljev je v 50. letih prejšnjega stoletja dokazala Audrey Hepburn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.