Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Izbrali najzanimivejšo serijo leta

Fear the Walking Dead
1/3
Žurnal24 main
Gledalci so serijo Fear the Walking Dead izbrali za najzanimivejšo novo serijo tega leta.

AMC je promo spote javnosti predstavil v petek, 10. julija, in od takrat si je promo spote za serijo Fear the Walking Dead, spremljevalno serijo serije The Walking Dead, ogledalo že več kot 8,2 milijona gledalcev, promo spote za serijo Into the Badlands, ki na kanal AMC prihaja novembra letos, pa več kot 1,95 milijona gledalcev.
 
Serijo Fear the Walking Dead je na portalu ListenFirst DAR-TV kar 1,78 milijona gledalcev ocenilo za najzanimivejšo novo serijo tega leta.  

"Robert Kirkman, Dave Erickson in fantastični pisci, producenti, igralci ter celotna ekipa so tisti, ki trdo delajo, da bo serija Fear the Walking Dead povsem nekaj drugačnega, predvsem pa, da bo prepričala gledalce," je povedal Charlie Collier, predsednik AMC in Sundance TV za področje ZDA. "Serija Fear the Walking Dead bo pokazala začetek zombijevske apokalipse, poudarek bo na zanimivi družinski dinamiki. Po dolgih letih planiranja tega projekta smo le še šest tednov oddaljeni od trenutka, da serijo delimo s celim svetom," je dodal. 

Svetovna premiera najbolj pričakovane serije tega poletja, Fear the Walking Dead, bo namreč že v nedeljo, 23. avgusta, ob 21. uri po ameriškem času. V Sloveniji bo premiera istočasno kot v ZDA, kar pomeni, da bodo slovenski televizijski gledalci prvi del serije Fear the Walking Dead videli v ponedeljek, 24. avgusta, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa ob 22. uri. Serija bo na kanalu AMC podnaslovljena s slovenskimi podnapisi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.