Slovenija
70 ogledov

Izbrali prva dva pastirja za službo pod Veliko planino

Eko resortu pod Veliko planino Palmieri
V družbi Palimieri so izbrali prva dva kandidata za pastirsko službo v Eko resortu pod Veliko planino, ameriškega milijonarja in preprostega fanta iz Makedonije.

"Izbrali smo prva dva od desetih kandidatov za sanjsko službo pastirja," so sporočili na Facebookovi spletni strani Eko resorta pod Veliko planino. "Ameriški milijonar in preprost makedonski pastir bosta prva dva pastirja, ki bosta nastopila svojo sanjsko službo v septembru."

Direktor podjetja Palmieri, ki stoji v ozadju projekta, Matjaž Zorman je za RTV Slovenija povedal, da jih je število prijav z vsega sveta presenetilo. Pojasnil je, da je bil ameriki milijonar pripravljen za svojo službo celo plačati, drugi kandidat, ki so ga že izbrali na razpisu, pa je preprost fant iz Makerodnije. 

Razpis za ostalih osem mest, je še vedno odprt.

Na začetku 24 glamping koč

Novo ekološko turistično naselje Eko resort pod Veliko planino nastaja v kraju Godič. V njem bodo gostom na voljo glamping hišice v stilu pastirskih koč na Veliki planini. 

V prvi fazi naj bi zgradili 24 glamping koč za štiri osebe in postavili devet glamping šotorov za dve osebi, v naslednjih letih pa naj bi jih dodali še okoli 40. 

V naselju bodo v enakem stilu zgradili tudi večji osrednji objekt in kopijo cerkvice Marije Snežne z Velike planine.  
Sanjska služba, ki jo ponujajo, čaka na deset kandidatov s celega sveta. Njihova naloga bo skrb za živali, vodenje aktivnosti in delavnic za otroke, urejanje samooskrbnega vrta, welnessa in naravnega plavalnega ribnika. 

Pričakujejo ljubezen do otrok, narave in živali

Od kandidatov pričakujejo ljubezen do otrok, narave in živali, dobre komunikacijske sposobnosti in delovno etiko ter znanje angleščine ali katerega koli drugega jezika. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:41 07.april 2016.

    Trik je v tem da je to dobra reklama za turizem.

  • Avatar praufo
    praufo 16:36 07.april 2016.

    Miljonar bo plačal, da bo imel službo (tudi to je mogoče...), makedonc bo pa delal preko javnih del. Brezposelen slovenec pa nikakor ne pride v poštev.